Classes d'anglès a l'estiu

  Benvinguts i benvingudes al bloc English in Alpens! 

 Arriba l’estiu i arriba una oportunitat de millorar el vostre nivell d’anglès. Voleu preparar-vos per a passar unes vacances a l’estranger? O tenir més fluïdesa per a la feina? Els vostres fills o filles necessiten classes de reforç o han de treure’s el First abans que acabi l’any? En qualsevol cas, tinc una proposta per a vosaltres.

Tot just estic planificant classes semiintensives per als mesos de juliol, agost i setembre. De moment he pensat en quatre classes diferents que podrien ser interessants...

1.    Una classe per a principiants que volen fer un curs intensiu per a poder començar a parlar una mica en les situacions més quotidianes, i entendre també una mica.
2.    Una classe per a estudiants de nivell intermedi que volen fer una classe intensiva per a millorar el seu nivell i fluïdesa notòriament.
3.    Una classe per a gent que vol fer servir l’anglès que ja tenen en un context divertit i real fora de l’aula.
4.    Una classe de reforç o de preparació per a un examen de Cambridge per a adolescents.

Si esteu interessats en qualsevol d’aquestes opcions, o teniu una proposta d’un altre tipus de classe, podeu trucar-me al 660 118 155 o enviar-me un correu electrònic a osutton51@hotmail.com.

També ofereixo classes particulars.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

The No. 1 Ladies' Detective Agency

English File Student's Site